Yıldırım'dan çalışanlara ek zam

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Temmuz 2023 Perşembe 09:27
Yıldırım'dan çalışanlara ek zam

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hizmet iş Sendikası yetkilileri ile bir araya gelerek Karamürsel belediyesi kadrolu ve şirket işçileri için ek protokol imzaladı.

Başkan Yıldırım “İşçilerimizin örgütlü olduğu hizmet iş sendikamız ile 2023 ocak ayında yaptığımız toplu iş sözleşmesi ile %84 oranında gerçekleştirdiğimiz zam oranının ardından, Temmuz ayında Cumhurbaşkanımızın Sn. Recep Tayyip Erdoğanın -Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme, her bir insanımızın refah kaybını telafi etme- sözünün karşılığı olarak yapmış oldukları ücret artışlarına paralel Karamürsel Belediyesi olarak çalışanların ücretleri iyileştirmek için sendikamız ile görüşme gerçekleştirdik. Görüşme sonucunda çalışma arkadaşlarınızın ücretlerini enflasyon ezdirmeyecek yüzlerini güldürecek bir düzenleme yaptık . Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hizmet İş Sendikası genel başkan yardımcısı Ersoy “ İsmail başkanımız çalışanların ücretlerinin verilmesi, haklarının korunması için hep öncülük yapmış, her daim gereğini yapmıştır. Kendisine çalışan tüm arkadaşlarım ve sendikamız adına özellikle teşekkürler ediyorum” dedi.

Yapılan toplantıya Hizmet iş sendikası genel başkan yardımcısı İdris Ersoy, hizmet iş Sendikası Kocaeli şube başkanı Muharrem Subaşı, başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya ve Nazmiye Tunç Yıldırım katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KaramürselİŞÇİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73