İSU’dan teleferik altyapı çalışmaları

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Eylül 2023 Cuma 10:36
İSU’dan teleferik altyapı çalışmaları

50 yıllık bir hayalin gerçeğe dönüştüğü Kartepe Teleferik Projesi’nin tamamlanmasıyla vatandaşların yoğun ilgi göstereceği Kuzuyayla, doğaseverlerin keyifli anlar yaşayacağı zirvelerden biri olacak. Kocaelilerin ve turistlerin İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü'nü aynı anda izleyerek Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşacağı Kartepe Teleferik Projesi'nde yer alan piknik alanları, doğal gazlı mangal ünitesi, restoran, mescit, tiny house alanı, karavanlı kamp alanı, otopark, doğa okulu, fayton kafe ve satış noktalarının yapım çalışmaları devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, sosyal donatıların içme suyu ihtiyacını karşılamak ve atık suların çevreye zarar vermeden toplanması için gerekli tüm altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA RAĞMEN HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlan destinasyon merkezinin altyapı çalışmalarına olumsuz hava koşullarına rağmen hız kesmeden devam eden İSU Genel Müdürlüğü, planlanan çalışmalar kapsamında, 100 mm çapında düktil font borular kullanarak 8 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı, 300 mm çapında beton borular ile 3 bin 750 metre uzunluğunda yeni atık su hattı, 250 kişilik bir adet foseptik ile 100 metreküp kapasiteli bir adet içme suyu deposu ve bir adet terfi merkezi inşa edecek.


SAĞLIKLI ALTYAPI, KALİTELİ HİZMET

Kocaeli’yi baştan sona sağlıklı altyapıya kavuşturarak kaliteli hizmet anlayışıyla abonelerine hizmet vermeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, teleferik projesinin altyapı çalışmalarını, hızlı bir biçimde tamamlayarak hizmete sunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73