CHP'den çok sert tepki

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Şubat 2022 Çarşamba 21:46
CHP'den çok sert tepki

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Alevi vatandaşlara  yönelik bir kişinin  ağır hakaretlerine tepki gösterdi, "Ağır şekilde cezalandırılması için gerekli kamuoyunu oluşturmaktan geri durmayacağız.."dedi.

Gökhan Orhan'un sosyal medya sayfasından yaptığ paylaşım şöyle:

"Alevi yurttaşlarımıza karşı ağza alınmayacak hakaretler eden, ismini dahi yazmak istemediğimiz ahlaksız derhal tutuklanmalıdır. Son zamanlarda Alevilere yönelik artan sistematik saldırılar sınırlarını iyice aşmaya başladı. İçindeki nefreti sosyal medya canlı yayınından hakaretler ederek kusan bu şahıs "dindar nesil yetiştirmek gerek" diyenlerin zihniyeti yüzünden bu kadar rahattır. Halkı açık açık kin ve düşmanlığa sevk eden bu açıklamalar ile ilgili ağır ceza yaptırımları olmadıkça söylemlerin çirkinliği daha da artacaktır.

Gözlatına alınan şahıs ile ilgili hukuki sürecin her türlü takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalandırılması için gerekli kamuoyunu oluşturmaktan geri durmayacağız.."

Son Güncelleme: 09.02.2022 21:50
Anahtar Kelimeler:
GebzeCHPAlevi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73