Türk Sağlık Sen’de 100. Yıl Çoşkusu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Ekim 2023 Pazar 11:23
Türk Sağlık Sen’de 100. Yıl Çoşkusu

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında 100. Yılın anısına Sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarına kokart dağıttılar.

100. YILIN ANISINA 5 BİN KOKART

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında sağlık çalışanlarının yakalarına takmaları için Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube tarafından 100. Yılın anısına 5 Bin kokart yaptırıldı. Faaliyet alanına giren kurum ve kuruluşlarda İş Yeri Temsilcileri tarafından hazırlanan 5Bin kokartlar sağlık çalışanlarına dağıtıldı. Çalışanlar kokart dağıtımından memnun oldukları gibi büyük ilgi de gösterdiler. Dağıtılan kokartlar nedeniyle sağlık kuruluşları gelincik tarlasına döndü. Kokart dağıtımında emeği gecen İş Yeri Temsilcilerine Şube Başkanı Çeker teşekkür etti.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA…

Cumhuriyetimizin 100. Yaşını doldurması ve 29 Cumhuriyet bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Şube Başkanı Çeker; ”Cumhuriyetimiz 100 yaşında… Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Nice bedeller ödenerek, nice şehitler verilerek kurulan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak, Cumhuriyetimize gereken ihtimamı göstermek hepimizin en büyük sorumluluğudur.

KÖKLERİMİZE TUTUNUP YEŞERMEK,

Bir ve diri olmak, bağımsızlığımızı kazanmak, köklerimizden tutunup yeşermek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmak zor bir mücadelenin ardından gelmiştir. Vatanına bağlılığını, milletine sevdasını, bayrağına duyduğu saygıyı, asaletini tarihin her döneminde dosta, düşmana gösteren Türk milleti, bir ve beraber olarak bugünlere kadar gelmiştir.

ATAMIZIN AÇTIĞI YOLDA

Üzerine titrediğimiz Cumhuriyetimize ne yazık ki düşmanlık besleyen, Cumhuriyetin anlamını kavrayamayan, Cumhuriyet bilinci taşımayan, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını kabul etmeyen kesimler her zaman olmuştur. Ancak bunlara Türk milleti gereken cevabı her zaman, her zeminde vermiştir. Bilinmelidir ki; bizler Atamızın açtığı yolda Cumhuriyetin ışığında emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz ve mirasına ilelebet sahip çıkacağız.

BAYRAĞINA, VATANINA, MİLLETİNE AŞIK

Bu ülkede yaşayan, huzur ve barış isteyen, bayrağına, vatanına, milletine aşık olan herkesin tıpkı Kurtuluş Savaşında, Sakarya Meydan Muharebesinde, Çanakkale Savaşlarında olduğu gibi bugün de ülkemizi bölmek, insanlarımız arasında nifak tohumları ekmek isteyen kan emicilere, bölücü güruha, Cumhuriyeti içine sindiremeyenlere karşı omuz omuza, yürek yüreğe, top yekûn kahramanca mücadele etmesi gerekir.

100. YILDÖNÜMÜ

Cumhuriyetin çocukları olan bizler, çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek nesillerin aldığı nefese kadar bağımsız yaşayabileceği, kan ve gözyaşı dökmeden, barış ve huzur içinde, gururla barınabileceği bir vatan bırakmalıyız. Bu vesileyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümünü kutluyor; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 29.10.2023 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73