Hürriyet, Kur’an kursu hocalarıyla buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında görev yapan hocalar ile bir araya geldi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Aralık 2021 Cuma 12:29
Hürriyet, Kur’an kursu hocalarıyla buluştu

Toplumun her kesimiyle bir araya gelerek iletişim halinde olmaya özen gösteren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu hocalarını Ramada Otel’de ağırladı. Programa başkan Hürriyet’in yanı sıra İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Muhtar Hizmet Masası Komisyon üyeleri İsmet Kanık ve Ercan Umutlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Server Yıldırım, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı ile Kur’an kursu hocaları katıldı. 

HÜRRİYET’TEN DAYANIŞMA VURGUSU 

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ilçemizdeki din görevlileri ile buluşmuştuk. Bugün de siz değerli Kur’an kursu hocalarımızda bir araya gelmeyi ve tanışmayı arzu ettik. İlçemizdeki tüm meslek guruplarıyla buluşarak taleplerini dinlemeye, sorunlara beraber çözüm üretmeye özen gösteriyoruz.

“İYİLİĞİN SİYASETİ OLMAZ”

Sizler, Kur’an kurslarında dini bilgileri öğretmenin yanı sıra kadınların sorunlarını da dinliyor, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Biz de tüm imkânlarımızla sizlerin çalışmalarına destek vermeye hazırız. Hizmetin ve iyiliğin siyaseti olmaz. Siyaset üstü bir anlayışla herhangi bir sorununuz olduğu zaman yanınızdayız. Sonuçta ben de bir kadın, bir anne ve bu kentte yaşayan sıradan bir vatandaşım.

“BİRLİKTE OLDUĞUMUZ ZAMAN GÜÇLÜYÜZ”

Göreve geldiğimizden bu yana belediyedeki kadın yöneticilerin sayısını arttırdık. Şu anda 3 başkan yardımcımız kadın. Biz kadınlar birlikte olduğumuz zaman daha güçlüyüz. Bunun için öncelikle birbirimizi tanımalıyız. O nedenle bugün sizi ağırlayalım istedik. Davetimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZA İÇTENLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yemek duasını gerçekleştiren Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, “Belediye başkanımızın talep ve önerilerimize gösterdiği ilgi ve hassasiyet bizleri memnun ediyor. Din görevlilerimiz ve Kur’an kurslarımız adına Başkanımıza içtenliği için teşekkür ediyorum. Burada bir kadın dayanışmasının örneği var” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Kur’an kursları hocaları adına konuşan Ayşegül Pirsoylu ise "Bugün bizleri ağırlayan belediye başkanı Fatma Hanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Kur’an kursu hocaları olarak Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
EDİRNETutukluSınırPkk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73