İzmit Belediyesi  helva dağıttı 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Şubat 2024 Çarşamba 09:59
İzmit Belediyesi  helva dağıttı 

İzmit Belediyesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü ve Miraç Kandili dolayısıyla mevlit okutup vatandaşlara helva ikramında bulundu

İzmit Belediyesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşların anısına camilerde helva dağıttı. Aynı zamanda Miraç Kandili dolayısıyla da Mevlid-i Şerif okutuldu.  Öğle namazına müteakip Belsa Plaza A Blok Önü, Yeni Cuma Camii, Fevziye Camii, Zincirlikuyu Camii, Mehmet Ali Paşa Merkez Camii, Alikahya Hayırsevenler Camii ve Kuruçeşme Merkez Camii’nde vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. Bu vesileyle İzmitli vatandaşlar deprem felaketinde hayatını kaybedenler için dua okuyup yakınlarına sabır dileklerini ifade ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitHelva6 Şubat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73