Emine Ün büyülemeye devam ediyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ekim 2023 Salı 14:57
Emine Ün büyülemeye devam ediyor

Manken, TV dizi ve film oyuncusu Emine Ün güzelliği ve yıllara meydan okuyan fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabını yoğun şekilde takip eden hayranları güzelliği ve formda kalmasının sırlarını merak ediyor.

Aynı zaman da tiyatro sahnesinde de başarılı oyunlar çıkaran Emine Ün, 1992 yılında mankenliğe başladı. 1994 yılında Hey Girl dergisinin kapak kızı seçildi, Can Gürzap, Ayla Algan, Levent Özdilek gibi usta isimlerden oyunculuk dersi aldı. 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde, ‘Emine’ karakteri ile TV dünyasına adım attı.

1997 yılında Canısı isimli dizide başrolünü İbrahim Erkal ile paylaştığı "Zeynep" karakterine hayat vermiştir. 2000 senesinde başrolünü İbrahim Tatlıses ile paylaştığı 'İmparator' dizisinde oynadı. 2001 senesinde Aynalı Tahir dizisinde başrolünü Arif Kilisli ile paylaştığı "Dalya" karakterine ve 2004 yılında Sihirli Annem dizisinde "Yosun" karakterine hayat verdi. 2022 yılında Kadere Karşı isimli dizide ‘Gazel’ karakterini canlandırdı.

Tiyatro sahnesinde ise Marko Paşa Müzikali ve Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosunda ‘Süt Kardeşler’ isimli oyunda rol aldı.

Emine Ün’ün "Duru" adında kızı var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73