Humanis, Kocaeli Eczacı Odası’nda Eczacılarla Buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Mart 2024 Perşembe 16:38
Humanis, Kocaeli Eczacı Odası’nda Eczacılarla Buluştu

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firması Humanis, “Saç Sağlığı” konulu toplantısını Kocaeli eczacı odası liderliğinde eczacılarla bir araya gelerek gerçekleştirdi. Toplantıda “Gülmek İyileştirir Derneği” ile gerçekleştirilen iş birliğinden, tüketici sağlığı kategorisindeki ürünlerden ve saç sağlığından bahsedildi.

İnsan odaklı sağlık felsefesini benimseyen Humanis, Kocaeli’de eczacılarla buluştu. Kocaeli Eczacı Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda Humanis Kıdemli Medikal Müdürü Dr. Hasan Akalın, saç sağlığı hakkında dikkat çeken bir sunum gerçekleştirdi. Eczacıların büyük beğenisiyle devam eden toplantıda Humanis Tüketici Sağlığı Ürün Müdürleri Ecz. Duygu Akdağ Öztürk ve Çiğdem Dursun da tüketici sağlığı ürünleri ve “Gülmek İyileştirir Derneği” iş birliğinden bahsetti.

Vitamin Eksikliği, Kirli Hava, Stres ve Hormonal Etkenler

Dr. Hasan Akalın Kocaelili eczacılara yaptığı sunumda, “Saç dökülmesi birçok iç ve dış etkenden meydana gelebilir. Bunlardan en önemlisi, vücudumuzun ve dolayısıyla saçlarımızın ihtiyaç duyduğu vitamini sağlayamamaktan kaynaklanmaktadır. Vitamin eksikliğine eklenen hava kirliliği, stres ve hormonal etkenler, saç kaybını hızlandıran faktörlerdir.” ifadelerini kullanarak saç sağlığı hakkında önemli bilgiler verdi.

OTC Ürünleri Vitamin ve Minerallerle Hayata Artı Katıyor

Mineral ve vitamin ihtiyacını karışlayan Tüketici Sağlığı ürünlerinden bahseden Ecz. Duygu Öztürk, “Humanis olarak insan sağlığına verdiğimiz önem doğrultusunda portföyümüze yeni ürünler ekledik. Humanis Energy Max, Humanis Guard, Humanis Bromelain +Krom, Humanis Vitamin B12 ve Humanis Saw Palmetto ürünlerimiz ile vücudun ihtiyacı olan mineral ve vitamin desteğini sağlayarak insan sağlığına artı katıyoruz.” şeklinde konuştu.

Her Bir Ürün Kanserli Çocuklara Umut Oluyor

“Gülmek İyileştirir Derneği” ile iş birliği hakkında, “Humanis olarak, Gülmek İyileştirir Derneğiyle yaptığımız iş birliği kapsamında Tüketici Sağlığı kategorisindeki her bir Minox ve Humanis VMS (vitamin mineral serisi) ürününün kanserli çocuklara umut olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullanan Ürün Müdürü Çiğdem Dursun, Humanis’in yıl içinde sağlık sektöründeki uzmanlarla buluşmaya devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeKocaeliEczacıSaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73