Bu gözdağı Türk milliyetçisi gençleri susturmayacaktır

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ocak 2024 Çarşamba 11:41
Bu gözdağı Türk milliyetçisi gençleri susturmayacaktır

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İstanbul'da broşür dağıtan gençlik kolları üyelerinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, gençlik kolları üyeleri; Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel’in İstanbul'da broşür dağıtırken gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Acur, yazılı açıklamasında, “Terör örgütlerinin yürüyüşler düzenlediği, hilafet özlemcilerinin anayasa ve hukuka meydan okuduğu ülkemizde söz konusu Türk milliyetçileri olduğunda yargının kararları vicdanları yaralamaktadır. 13 milyon sığınmacı ile Türkiye’nin demografik yapısının değişmesini, tarikat ve cemaatlerin Milli Eğitimin paydaş kurumu olmasını sağlayanlar, bu durumu içine sindiremeyen Türk milliyetçisi gençleri hedefine koymuştur.

Son olarak demokratik haklarını kullanarak Türkiye’nin Araplaşmasına karşı çıkan yol arkadaşlarımız Baturalp Akalın, Oğuz Talha Uz ve Akif Demirel gözaltına alınmış ve sabaha karşı serbest bırakılmıştır. Bu gözaltı Türk milliyetçisi gençleri sindirmeyecektir. Türk milliyetçileri Türk vatanını, Türkiye Cumhuriyeti anayasasını, cumhuriyetimizin kurucu değerlerini ve en önemlisi Türklüğü korumaya devam edeceklerdir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73