Adalet Partisi’nden İYİ Parti ve Saadet Partisi’ne ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Şubat 2022 Perşembe 21:16
Adalet Partisi’nden İYİ Parti ve Saadet Partisi’ne ziyaret

Adalet Partisi yöneticileri, İYİ Parti ve Saadet Partisi genel merkezlerini ziyaret etti.

Adalet Partisi Genel Başkan Vekili M. Salih Akgün, Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Karahan, Ramazan Kopuz, Necati Yıldırım, Gökhan Zaman İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Burada İYİ Parti Genel Başkanı ve Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı ile görüşen Adalet Partisi heyeti gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Adalet Partisi heyeti Saadet Partisi Genel Merkezini de ziyaret ederek. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşleri Başkanı Cafer Güneş ve diğer genel başkan yardımcılarıyla biraraya geldiler.

Adalet Partisi Genel Başkan Vekili M. Salih Akgün, ziyaretlerde her iki partinin de kendilerine yakından ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek, bu ziyaret ve görüşmelerin bundan sonrada süreceğini vurguladı.

Siyasi kulislerinde bu ziyaretler ise Adalet Partisi'nin önümüzdeki süreçte  Millet İttifakına katılacağı şeklinde yorumlandı.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 17.02.2022 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73