CHP adayı Gökçe'den çat kapı ziyaretler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Şubat 2024 Çarşamba 12:07
CHP adayı Gökçe'den çat kapı ziyaretler

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutları’nda ikamet eden vatandaşları ziyaret etti.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe İlçe Seçim Koordinasyonu Merkezi tarafından yapılan seçim çalışmalarına kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. CHP’li Muharrem Gökçe son olarak dün akşam Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutları’nda ikamet eden vatandaşlara çat kapı ziyaretleri yaptı. CHP’li Gökçe’ye ev ziyaretlerinde CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Kenan Eroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, belediye meclis üyesi Yılmaz Bilmez, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİ OLDU 

TOKİ Konutları’ndaki daireleri teker teker gezerek ziyaret eden CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe ve CHP’lilere vatandaşların ilgisi hayli bir yoğun idi. Vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden CHP’li Muharrem Gökçe, “Çayırova’mızda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için seçim çalışmalarımıza tüm hızla devam ediyoruz. Çayırova’mızın en güzel mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahalle’mizde bulunan TOKİ Konutları’ndaki vatandaşlarımıza çat kapı ziyaretleri yaparak hem genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in selamı hem de broşürlerimizi vererek varsa bizlere iletmek istedikleri bir sorun onları dinliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPÇayırovaTOKiAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73