Çiller’in teklifini kabul etmedik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Şubat 2022 Perşembe 12:21
Çiller’in teklifini kabul etmedik

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı M. Salih Akgün, Tansu Çiller’in teklifini kabul etmediklerini söyledi.

kocaelikentgazetesi.com genel yayın yönetmeni Cengiz Akgün’e açıklamalarda bulunan M. Salih Akgün şunları ifade etti:

“Sayın Tansu Çiller, genel başkanımız Sayın Vecdet Öz’le görüşme talebi olmuş ve yapılan görüşmede birlikte hareket etmek teklifinde bulunmuş. Fakat genel başkanımız bunu kabul etmedi. Adalet Partisinin, Tansu Çiller’in kuracağı söylenen bir partiyle herhangi bir ilgisi ve işbirliği yoktur. Ayrıca Tansu Hanım herhangi bir parti başkanı ve siyaset içinde yer almazken AK Parti’ye açık destek vermiştir. ”dedi.

Adalet Partisi’nin 72 ilde teşkilatlandığını ve 44 ilde ise kongresini yaptığını belirten M. Salih Akgün, “Seçimlere girme hakkını kazanmış bir parti durumundayız. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz”diye konuştu.

Yapılan anketlerde mevcut partilere oy vermeyeceğini söyleyen yüzde30’lu bir kesim olduğunu da ifade eden Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı M.Salih Akgün, “Bu yüzde 30’luk kararsızların büyük çoğunluğu merkez sağ tandaslılı seçmen. oylarına talibiz. Ve inanıyoruz ki karasızların büyük bölümü ilk seçimde tercihlerini bizden yana kullanacak”dedi.

Millet İttifakına geçmişte destek verdiklerini de ifade eden M.Salih Akgün, önümüzdeki süreçte  ittifaklar konusunda nasıl bir yol izleyeceklerini partinin yapacağı görüşmeler sonucunda netleşeceğini vurguladı.

*Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73