Kemal Nişancı: CHP Gebze İlçe Başkanlığı'na adayım

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Ağustos 2023 Salı 09:38
Kemal Nişancı: CHP Gebze İlçe Başkanlığı'na adayım

CHP Gebze’nin ağustos sonunda yapılacak kongresinde Kemal Nişancı ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı, ‘’ Partimin verdiği hiçbir sorumluluktan kaçmadım, her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ve şimdi de bu sorumluluk bilinciyle ilçe başkanlığına adayım’’dedi.

Kemal Nişancı’nın açıklaması şöyle:

‘’Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyümesi, güçlenmesi, kentimizdeki gerçek potansiyeline ulaşması için yola çıkıyoruz. Birlikte daha aydınlık bir geleceğe adım atmak için bu örgütün evladı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı'na adayım.

Siyasete sizlerin de bildiği gibi üniversite yıllarımda gençlik kollarında başladım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel değerlerini içselleştirerek partime hizmet etmeyi kendime amaç edindim. Her daim inandığım değerleri ve ilkeleri temsil etmek için, partililerimizle birlikte omuz omuza mücadele ettim. Partimin verdiği hiçbir sorumluluktan kaçmadım, her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ve şimdi de bu sorumluluk bilinciyle ilçe başkanlığına adayım.

PARTİ İÇİ BARIŞ, DAYANIŞMA VE İŞ BİRLİĞİ

Ülkemizin, kentimizin ve partimizin içinde bulunduğu durumu her bir partilim gibi ben de üzülerek yaşıyorum. Ancak siyaset yapmak bizlere, üzülmenin ötesinde çözüme katkı sunma sorumluluğu veriyor. Ben de örgütümüzle bir araya gelerek, bilgi ve deneyimimizi paylaşarak daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizin farkındayım. Bu sebeple parti içi barışı, dayanışmayı ve işbirliğini esas alarak, hep birlikte bu koca çınarın dalları altında birleşmek ve gerçek potansiyelimizi ortaya çıkarmak için hazırım. Her bir partilimizin tecrübesini, fikirlerini ve enerjisini en üst düzeyde değerlendirerek, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.’’

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 15.08.2023 10:09
Anahtar Kelimeler:
GebzeCHPSHPAdayKongreIlçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73