ÇESK Basketbol Takımı ilk maçına çıktı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü basketbol takımı Kocaeli Bölgesel Büyük Erkekler Liginde ilk maçına çıktı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Ekim 2021 Çarşamba 12:30
ÇESK Basketbol Takımı ilk maçına çıktı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü basketbol takımı Kocaeli Bölgesel Büyük Erkekler Liginde ilk maçına çıktı. Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda Karamürsel Gençlik ile mücadelede eden ÇESK oyuncuları ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde maça çıkma heyecanını yaşadı.
Tribünlerin büyük kısmının dolu olduğu karşılaşmanın üçüncü çeyreğine seyircinin de desteğiyle hızlı giriş yapan ÇESK Basketbol takımı, skoru 60-58 e getirip farkı 2 ye kadar indirse de 4.çeyrekte ağırlığını koyan deplasman ekibi farkı açarak maçı 96-71 lik skorla kazandı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi protokoldeki yerini alıp maçı izledi. Maç sonu sahaya inip oyunculara moral veren Başkan Çiftçi, mücadelelerinden dolayı kutladığı takıma bundan sonraki müsabakalarda başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73