Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nden serinleten atölye

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ağustos 2023 Salı 10:40
Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nden serinleten atölye

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, sıcak yaz günlerinde serinletici bir atölye düzenliyor.

Faaliyete geçtiği 1993 yılından bu yana Türkiye’de doğal hayatı tanımanın en önemli merkezlerinden biri olan FYZoo, koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle eşsiz bir deneyim sunuyor. Otuz yıldır faaliyet gösteren ve her hafta sonuna özel etkinlikler düzenleyen FYZoo, sıcak yaz günlerinde serinletici bir atölyeye imza atıyor.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin düzenlediği "Serinletici Dinazor Bulma Atölyesi"nde çocuklar sıcak yaz günlerinde hem serinliyor hem de eğleniyor. Gizli dinazorları bulmak için buz küplerini kırarak serinleyecek olan çocuklar aynı zamanda buz devrini de keşfediyor.

Açık alanda düzenlenecek olan bu eğlenceli atölye 6-12 yaş çocuklar için geçerlidir, etkinlik ücretsizdir.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73