Gebzeli doktor vefat etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Nisan 2022 Cuma 13:58
Gebzeli doktor vefat etti

Gebze Fatih Devlet Hastanesi hekimlerinden Uzman Dr. Osman Konur uzun süredir tedavi gördüğü hastalığa yenilerek vefat etti.

Uzm. Dr. Osman Konur’un vefatı nedeniyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Hastane Başhekimi Dr. İlyas Sarı’nın yanı sıra hastane çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Osman Konur uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarımıza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun."

Uzman Dr. Osman Konur

Fatih Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi, Belediye Başkanı

Zinnur Büyükgöz vefat eden doktorun yakınlarına başsağlığı diledi.

Son Güncelleme: 01.04.2022 15:28
Anahtar Kelimeler:
GebzeTörenVefatDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73