Hakan Avcı’nın kızı evleniyor 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ağustos 2023 Perşembe 14:44
Hakan Avcı’nın kızı evleniyor 

Şahin Medya Grubu Genel Yayın Müdürü Gazeteci Hakan Avcı’nın kızı Ceren Avcı 4 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan rüya gibi bir düğünle dünyevine girecek.

Gül ve Gazeteci Hakan Avcı’nın dünyalar güzeli kızları Ceren Avcı ile Emine ve Yalçın Kaya’nın dünya yakışıklı oğulları Enes Kaya 4 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan rüya gibi bir düğünle dünyevine girecek. Ceren Avcı ve Enes Kaya’nın kınası ise 3 Ağustos Perşembe günü saat: 19.00 ile 23.00 saatleri arasında Cafede Kozalak’ta gerçekleştirilecek. Genç çiftin düğünü ve nikâh merasimi ise 4 Ağustos Cuma günü saat 19.00 ile 23.00 arasında Elmas Düğün Salonu’nda olacak. Genç çiftin bu mutlu günlerinde Avcı ve Kaya aileleri ile çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
DüğünNikah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73