10 ton sahte deterjan ele geçirildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Mart 2023 Çarşamba 13:21
10 ton sahte deterjan ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri bir depoda 10 ton sahte deterjan ve temizlik maddesi ele geçirdi,bir kişi  yakalandı.

Konuyla ilgili olarak  bilgilendirme şöyle:

"28.02.2023 tarihinde Körfez İlçemiz Kuzey Mahallesi'nde bulunan bir depoda sahte temizlik ürünlerinin olduğu ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda;

Bahse konu depoda deterjan ve temizlik ürünlerinin üretiminde kullanılan katı ve sıvı halde yaklaşık 10 ton deterjan, temizlik malzemesi ve ham maddesi, farklı markalara ait ambalajlar ve paketleme için kullanılan makinalar olduğu tespit edilerek tüm malzemelere el konulmuş, şüpheli M.T. görevlilerimizce yakalanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Son Güncelleme: 01.03.2023 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73