Çalınan araç Dilovası’nda bulundu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Eylül 2022 Pazar 10:25
Çalınan araç Dilovası’nda bulundu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri çalınan aracı Dilovası’nda buldu, olayla ilgili olarak İstanbul'da yakalanan şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

“Emniyet Müdürlüğümüzce, 01/09/2022 tarihinde İzmit ilçemizde meydana gelen ‘İş yerinden Hırsızlık suretiyle Oto Hırsızlığı’ olayıyla ilgili, olayı gerçekleştiren O.Z. isimli şüpheli şahıs 15/09/2022 günü İstanbul ilinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır.*

Çalınan araç Dilovası ilçemizde terk vaziyette bulunarak yaptırılan Olay Yeri İnceleme çalışması sonrası ruhsat sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 'İş yerinden Hırsızlık' suretiyle Oto Hırsızlığı* suçundan 16/09/2022 günü sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. “

Son Güncelleme: 18.09.2022 10:37
Anahtar Kelimeler:
KocaeliAraçPolisDilovası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73