Darıca'da ki cinayetin zanlısı tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Temmuz 2022 Perşembe 20:35
Darıca'da ki cinayetin zanlısı tutuklandı

Darıca'da  Hakan Özer'in öldürülmesi olayıyla ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı poles ekipleri tarafından yakalanan B.K isimli şahıs tutuklandı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce 05.07.2022 günü ilimiz Darıca  İlçesi Emek Mahallesinde meydana gelen H.Ö. isimli şahsın ateşli silahla kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmada  olayın şüphelileri B.K. ve E.G. isimli şahıslar aynı gün ekiplerimizce yakalanarak  Müdürlüğümüze intikal ettirilmiş, süpheli şahıslar  Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından 06.07.2022 günü adli makamlara sevk edilmiş, Şüpheli E.G. isimli şahıs alınan ifadesinden sonra Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılmış, Şüpheli B.K isimli şahıs ise mahkemece tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Hakan Özer cinayete kurban gitti.

Son Güncelleme: 08.07.2022 10:55
Anahtar Kelimeler:
KocaeliCinayetPolisDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73