JASAT timleri yakaladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:07
JASAT timleri yakaladı

Kocaeli'de kasten yaralama, küçük ve büyükbaş hayvan hırsızlığı, ruhsatsız tabanca taşımak, hırsızlık gibi suçlardan aranan şahıs  Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT timleri tarafından yakalandı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama, Sürüde Bulunan Küçük veya Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı, Resmi Belgede Sahtecilik, Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık, Basit Yaralama ve Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermilerin Satın Alma ve Taşıma Bulundurma’’ suçlarından aranan ve hakkında 15 yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, saklandığı adreste  yakalandı. Kocaeli JASAT tarafından yakalanan şahıs, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından  tutuklanarak, Kandıra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Son Güncelleme: 30.07.2022 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73