Öldürmeye teşebbüs etti polis yakaladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Temmuz 2022 Pazar 22:27
Öldürmeye teşebbüs etti polis yakaladı

Gebze'de  bir kişiyi kesici alet ile öldürmeye teşebbüs eden şahıs Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce 30.07.2022 günü ilimiz Gebze İlçesi Kent Meydanı Çoban Mustafapaşa Cami avlusunda meydana gelen A.A. isimli şahsın kesici alet ile kasten öldürmeye teşebbüs-tehdit olayı ile ilgili olarak olayın şüphelisi Ü.A. isimli şahıs olay akabinde görevli ekiplerimizce yakalanarak  Müdürlüğümüze intikal ettirilmiş, müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından 31.07.2022 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Son Güncelleme: 01.08.2022 12:11
Anahtar Kelimeler:
GebzeKocaeliPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73