Polis çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Ocak 2023 Perşembe 12:35
Polis çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirdi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda tabanca ve tüfek ile araç, gereç ele geçirildi.

Alınan biliye göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce silah kaçakçılığı suçlarının men ve takibine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; 21.01.2023 günü yapılan eş zamanlı operasyonda silah imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Polis tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında şahıslardan; 17 Adet Ruhsatsız Tabanca, 4 Adet Kurusıkı Tabanca, 2 Adet Av Tüfeği, 18 Adet Değişik Çap ve Markalarda Tabanca Fişeği, Silah imal ve yapımında kullanılan çok sayıda araç gereç (mengene, matkap, taş motor, eğe, zımpara makineleri vs.) ele geçirildiği bildirildi.

Konu hakkında devam eden çalışmalarda, yine şüpheli şahıslardan 7 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 40 adet tabanca fişeği daha ele geçirilirken adliyeye sevk edilen şüpheli 4 şahıs tutuklandı.

*Foto: arşiv

Son Güncelleme: 26.01.2023 13:45
Anahtar Kelimeler:
KocaeliTüfekPolisTabanca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73