Ekipler karla mücadeleye hazır

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Ocak 2022 Cuma 19:59
Ekipler karla mücadeleye hazır

Çayırova Belediyesi, beklenen kar yağışından doğabilecek olumsuzluklardan vatandaşların etkilenmemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. 7/24 esasına göre görev başında olacak belediye ekipleri, don ve buzlanma riskine karşı çalışmalarını aralıksız sürdürecek.
Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, gece gündüz küreme ve tuzlama çalışması yapacak. 3 farklı ekibinin vardiyalı olarak toplam 74 kişi ile görev yapacağı karla mücadele ekibinde 18 iş makinesi envanteri bulunuyor. İş makinesi envanterlerinde; 5 kepçe traktör, 3 tuzlama robotu, 1 traktör, 4 kamyonet, 2 kamyon, 1 greyder ve 2 arazi aracı yer alıyor. Ekipler, ana ve ara yollar ile sokakların yanı sıra kaldırımları temizleyecek. Karla mücadele ekipleri ayrıca, vatandaşlardan gelen talepleri anında karşılamaya çalışacak.

Anahtar Kelimeler:
İstanbulİbbToplu Ulaşım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73