Başkan Bıyık, Zabıta Haftasını kutladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Eylül 2022 Salı 12:15
Başkan Bıyık, Zabıta Haftasını kutladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. Yıldönümünü kutladı. Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında zabıta personelleriyle bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık’a, Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve Darıca Belediye Zabıta Müdürü Yücel Arslan da eşlik etti.

BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ

Zabıta personeliyle kahvaltı yapan ve karanfil takdim eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zabıta personelinin zorlu bir görev yürüttüğünü dile getirerek tüm personelin Zabıta Haftasını kutladı. Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşların mutluluğu için sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı oluşturan Zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızla belediye arasında köprü görevi görmektedir. Vatandaşların sorunlarını ve dertlerine anında müdahale ederek güven oluşturan Zabıta teşkilatımız, mesai mefhumu göstermeksizin yapmış olduğu denetimlerle ilçemiz genelinde belediyeye olan inancı ve adalet duygusunu da geliştirmektedir. Vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla Darıca sokaklarında çalışan, zabıta arkadaşlarımızın ve müdürlüğümüzün bu özel haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaZabıta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73