Zabıtadan yılbaşı denetim

Yıl boyunca halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdüren Darıca Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan yılbaşı önce ilçe genelinde hizmet veren market, manav, pastane ve kuruyemiş satışı yapan yerlerde denetim gerçekleştirdi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Aralık 2021 Perşembe 14:01
Zabıtadan yılbaşı denetim

Vatandaşların hijyenik ve sağlık koşullarına uygun tüketim yapabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Darıcalıların huzurlu bir yılbaşı geçirmesi amacıyla zabıta ekipleri, ilçe genelinde hizmet veren market, manav, pastane ve kuruyemiş satışı yapan yerlerde denetim gerçekleştirdi. Özellikle gıdaların tazelikleri, ambalajları, imal ve son kullanma tarihlerini gözden geçiren ekipler, işletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verirken, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda da çalışanları uyardı. İlçedeki denetimlerin sıklıkla devam edeceğini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Asıl amacımız Darıcalı vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak ve sağlığını korumak. Rutin olarak yaptığımız denetimleri yeni yıl öncesi daha da artırdık. Vatandaşımızın huzurunu ve sağlığını tehdit edecek olası unsurlar konusunda ekiplerimiz gerekli incelemeleri sürdürmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BursaKAZAMetro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73