Küçük ve orta ölçekli işletmelere 750 bin TL

KOSGEB, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen işletmeler için destek programı başlattı. Program kapsamında depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alabilecek.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Kasım 2023 Çarşamba 12:06
Küçük ve orta ölçekli işletmelere 750 bin TL

KOSGEB, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem sonrası mikro, küçük ve orta ölçekli işletmelerin canlandırılmasına yardımcı olmak amacıyla yeni bir destek programı başlattı. Destek programına göre; Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirlerinde depremden etkilenen KOBİ’ler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alabilecek. Destek programına başvurmak isteyen işletmelerden, tebligatların dijital olarak iletilmesini sağlayan UETS (Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi) hesabına sahip olmaları isteniyor.

TÜRKKEP'TEN DEPREMZEDE İŞLETMELERE UETS BAĞLANTILI KEP PAKETİ % 50 İNDİRİMLE!

KOSGEB’in depremzede işletmelere destek programını açıklamasının ardından bir destek de e-dönüşüm sektörünün lider kuruluşu TÜRKKEP’ten geldi. TÜRKKEP, afetten etkilenen 11 ildeki KOBİ’ler için UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni % 50 indirimle sunuyor. TÜRKKEP, yeni müşterilerine özel olarak hazırladığı bu kampanyayla KOSGEB desteğinden faydalanacak işletmelerin UETS adreslerini KEP hesaplarına bağlayarak e-tebligatlarını (elektronik tebligatlarını) KEP üzerinden yönetmelerine imkân sağlıyor. KOSGEB’in destek programına başvurmak isteyen 11 ildeki depremzede işletmeler, UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni % 50 indirimle temin etmek için https://turkkep.com.tr/kullanici-talep-formu/ üzerinden ya da [email protected] adresine ulaşarak kampanyadan faydalanabilecek.

YILDIZ: “İŞLETMELERİMİZİN GELECEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ” 

TÜRKKEP’in depremzede işletmeler için başlattığı indirim kampanyası hakkında bilgiler veren TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, “6 Şubat’ta meydana gelen depremin yaralarını ülke olarak hep birlikte sarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda KOSGEB, depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir destek programı başlattı. Bu desteğe başvuran işletmelerden istenenler arasında UETS hesabına sahibi olmaları da yer alıyor. Yani işletmeler UETS hesabı alarak bu desteğe başvuru yapabilecekler. TÜRKKEP olarak biz de depremzede işletmelerin yanında olmak amacıyla bir indirim kampanyası başlattık. Bu doğrultuda deprem bölgesindeki 11 ilde yer alan işletmelerin % 50 indirimle KEP sahibi olmalarını ve KEP adreslerinin UETS hesaplarına bağlanmasını sağlıyoruz. Böylece işletmelerimize hem maliyet anlamında destek oluyoruz hem de tebligatlarına KEP üzerinden yanıt vermelerine imkân sunarak iş süreçlerini dijitalleştiriyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu her anda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. KEP’in 10. yılını kutladığımız bu dönemde ‘gelecek biziz’ sloganıyla bir yola çıktık. Kamu kurum ve kuruluşlarının, KOBİ’lerin, esnafların, holdinglerin kısacası ülkemizdeki tüm işletmelerin geleceği için onların yanında olmaya ve birlikte yürüyerek büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73