EYT’liler 15 Mayıs’ta Maltepe’de buluşuyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Mayıs 2022 Cuma 21:04
EYT’liler 15 Mayıs’ta Maltepe’de buluşuyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar 15 Mayıs Pazar günü İstanbul’da ki mitingde bir araya gelecek.

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernek Başkanı ve EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Erdoğan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu çatısı altında farklı illerde kurulun EYT Derneklerimizle birlikte, sürdürdüğümüz haklı mücadelemizde, 15 Mayıs’ta İstanbul Maltepe’de düzenleneceğimiz mitingimize Kimseyi ayırmadan Herkesi Davet ediyoruz.

STK ların asli görevlerinden biri tabandaki sorunları tavana iletmektir. EYT Federasyonu ve federasyona bağlı EYT Dernekleri olarak, sorunlarımızı üst makamlara iletme çabası, örnek çalışmaları ile kamu oyunda farkındalık yaratarak büyük başarıyı ortaya koymuştur.

Her platformda EYT mağduriyetini anlatmaya, özellikle EYT'lilerin kimseden lütuf, hibe talep etmediğimizin altını önemle hatırlarız.

Anamızın ak sütü kadar helal olan, Anayasanın eşitlik ilkesiyle de hakkımız olan Emeklilik hakkımıza, insanca yaşamaya imkân tanıyacak maaşla kavuşmak mücadelemizin temel taşıdır.

TÜM EYT MAĞDURLARI MİTİNGE DAVETLİ

“Meclis kapanmadan #EYT’nin çıkması için bütün EYT mağdurlarının Mayıs 15’te yapacağımız mitinge gelmeleri Hem İktidara ve İktidara talip olanlara baskı unsuru olması, için EYT mağdurları ve Emekçi dostlarımızla alanda hep birlikte dile getireceğiz. EYT için milat olacaktır.

EYT dünyaya örnek olacak bir hak aramanın kırmadan dökmeden yapılabileceğini bir kez daha Miting alanında göstermiş olacağız.

Muhalefet ve iktidara en büyük ders bizim kitlemizin birlik içinde hareket ettiğini göstermek olacaktır.

EYT sorununun çözüm merci siyaset zeminindedir. Bu sebeple bizi anlayan, bizi dinleyen, bize çözümleriyle gelenlerle; kısaca yanımızda olanın yanınadayız söylemlerimizle buradayız.

Hakları ve alın teri karşılığı elinden alınan EYT’lilerin verdiği mücadelemizde ; başarı ve haklı gururu yaşamamızda çok büyük katkısı Olan EYT’li emekçileri tekrar yeniden 15 Mayıs’ta Maltepe Miting alanına bekliyoruz.

Haklarımız için mücadele için o gün bugündür.

Unutulmamalıdır ki geciken adalet de bir nevi adaletsizliktir.

“Mitingse miting, alansa alan, meclisse meclis EYT her yerdeyiz. Sonuç alıncaya kadar alanlarda olacağız.

Gebze – Darıca- Çayırova – Dilovası’nda Ücretsiz araçlar kaldırılacaktır.”

İrtibat Tlf.: 0537 881 69 71

Nuh Erdoğan

Son Güncelleme: 13.05.2022 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73