Caddeye yol çizgileri çekildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Temmuz 2023 Pazartesi 12:30
Caddeye yol çizgileri çekildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Kullar Karamürsel Caddesinde üstyapı çalışmalarının tamamlanması sonrası yol çizgilerini de çizerek Karamürsel Caddesinde trafik düzenini sağladı. Yol çizgilerinin çizilmesiyle birlikte cadde üzerinde araç parklanma, şeritler düzenli hale getirildi.

YAYA KALDIRIMLARI

Başiskele ilçesi Kullar Karamürsel Caddesinde 1700 metrekare baskı beton kaldırım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 500 metre uzunluktaki caddenin her iki tarafında baskı beton yaya kaldırım imalatı yaptı.

DEKORATİF AYDINLATMALAR

Başiskele ilçesi Kullar Karamürsel Caddesinin her iki tarafında da dekoratif aydınlatma direk montajları yapıldı. Yaya kaldırımları yapılan, dekoratif aydınlatma direkleriyle donatılan Kullar merkez Karamürsel Caddesinin çehresi yapılacak asfaltlama çalışması, dekoratif aydınlatma direkleri ve yol çizgileriyle estetik bir görüntüye kavuştu.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCaddeYOL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73