CHP'li Saide Arslan'dan Kaymakamlığa sert tepki

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Nisan 2022 Cuma 11:09
CHP'li Saide Arslan'dan Kaymakamlığa sert tepki

CHP'nin Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Av. Saide Arslan, Gebze Kaymakamlığı internet sitesinde sadece AK Partili meclis üyelerinin isimlerine yer verilmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya sayfasından açıklama yapan Av. Saide Arslan, Gebze Kaymakamının iktidar dışındaki kesimin iradesini yok saydığını ifade etti.

Saide Arslan'ın paylaşımı şöyle:

"Dün akşam ,meclis üyesi arkadaşlarımız , ilçe yönetimimiz,kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde meclis üyesi arkadaşım Sinan Çeper abla Gebze Kaymakamlığının resmi internet sitesindeki ilçe protokolü listesinin meclis uyeleri kısmında sadece Akp meclis uyelerinin ismi var biz yokuz dedi.Yanlışın olmasın dedim.Hayır abla aynen dediğim gibi dedi.Sabah ofise geldiğimde bende bir bakayım dedim.Arkadaşıma inanmadığımdan değil belki farklı bir bölüme bakmıştır bir hata yapmayayım diye düşündüğümden.Baktım arkadaşımın dediği gibi meclis uyeleri kısmında sadece Akp'li meclis uyelerinin ismi var.Yani Gebze Kaymakamlığı Gebze halkının oyu ile seçilmiş Cumhuriyet Halk Partili ve İyi Partili meclis üyelerini meclis üyesi olarak kabul etmiyor.

Ülkenin içerisinde bulunduğu bunca hukuksuzluk ,bunca yoksulluk ve alabildiğince hat safhaya çıkmış ötekileştirme siyaseti içinde biz protokol listesinde olsak ne olur olmasak ne olur..Ancak sonuçta bizim meclis uyeliğimiz seçimle ortwya koyulmuş halk iradesine dayanıyor ve yapılan bu iradeyi yok saymaktır.

Gebze Kaymakamı, nasıl ki 1 Mayıs'ta bu kentte yaşayan bu kente katkısı olan işçilere , emekçilere Kent Meydanını yasaklayarak , Gebze'nin kamuya ait her karış toprağında hakkı olan işçisini - emekçisini yok sayıyorsa, Akp'li meclis üyeleri dışındaki meclis üyelerine protokol listesinde yer vermeyerek aynı iradeyi ortaya koymuş, Gebze halkının iktidar dışındaki kesiminin iradesini yok saymıştır."

Son Güncelleme: 29.04.2022 11:13
Anahtar Kelimeler:
GebzeAkpCHPKaymakam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73