Vergi Dairesi Müdürlerinden Kaymakam Güler'e ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Şubat 2022 Salı 13:55
Vergi Dairesi Müdürlerinden Kaymakam Güler'e ziyaret

Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir, İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altunkaynak, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı, Uluçınar Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Derya Topal, İlyasbey Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Süleyman Er “Vergi Haftası” nedeniyle Kaymakam Mustafa Güler’e ziyarette bulundu. 
Vergi Dairesi Müdürleri "Vergi Haftası" nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlikler ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında Kaymakam Güler’e bilgi verdi.
Kaymakam Güler; “Her yıl 22-28 Şubat tarihleri arasını “Vergi Haftası” olarak kutluyoruz. Vergi devletlerin devamlılığı ve idamesi açısından oldukça önemlidir. Vergi Haftasında gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlarımızın farkındalığının arttırılması açısından gereklidir. Devletlerin gerçekleştirdiği hizmetlerin kaynakları biz vatandaşlar olarak verdiğimiz vergilerdir. Vergilerimizi vermek vatani bir görev ve ödevdir. Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir unsur olan vergilerimizi düzenli ödemek geleceğimize bırakacağımız bir mirastır. Gelişen ve büyüyen bir ülkede yaşamak istiyorsak vergilerimizi düzenli ödemeliyiz. Vatandaşlarımız “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır” şiarı ile hareket etmelidir. Bu vesile ile Vergi Dairesi teşkilatının, çalışma ortağı olan meslek gruplarının, vergilerini düzenli ödeyen vatandaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyor, gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
GebzeKaymakamVergi Dairesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73