AB Müsteşarı KSO’yu ve Bizimköy’ü ziyaret etti

AB Türkiye Delegasyonu İletişim Bölüm Başkanı Müsteşar Ramunas Janusauskas, önce Kocaeli Sanayi Odası’nı ardından Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Nisan 2023 Cuma 14:27
AB Müsteşarı KSO’yu ve Bizimköy’ü ziyaret etti

AB-Türkiye Delegasyonu ve TOBB işbirliğinde Türkiye-AB ilişkileri hakkında yerelde halka doğru ve düzenli bilgi akışını sağlamak amacıyla kurulan AB Bilgi Merkezleri’nin aktif çalıştığı illeri ziyaret eden AB Türkiye Delegasyonu İletişim Bölüm Başkanı Müsteşar Ramunas Janusauskas’ın ilk durağı Kocaeli oldu. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) bünyesinde 2011 yılından itibaren aktif olarak faaliyet gösteren Kocaeli AB Bilgi Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi almak için Kocaeli Sanayi Odası’nı ziyaret eden Müsteşar Ramunas Janusauskas, KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile bir araya geldi, fikir alışverişinde bulundu.

BİZİMKÖY’Ü ANLATTI

Zeytinoğlu, Müsteşar Janusauskas’a Kocaeli hakkında bilgi verdi. Ziyarette AB-Türkiye ilişkilerine ilişkin de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası’nın AB destekli sosyal sorumluluk projesi Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi hakkında Müsteşar Janusauskas’a bilgi verdi. Daha sonra Müsteşar Janusauskas, KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi ile birlikte Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi.

ÇOK FAYDALI BULDU

Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar, Müsteşar Janusauskas’a üretim alanları hakkında bilgi verdi, engelli bireylerin üretime katılarak ekonomiye de katkı sağladığı merkezde üretilen tekstil ürünlerinin tamamının yurt dışına ihraç edildiğinden söz etti. Müsteşar Janusauskas, engelli ve engelsiz bireylerin bir arada uyumla çalıştığı Bizimköy projesini çok faydalı bulduğunu söyledi.

KOCAELİ SANAYİ ODASI VE KOCAELİ AB BİLGİ MERKEZİ ÇALIŞMALARI

Ardından, Müsteşar Janusauskas KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi ve Kocaeli AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Zehra Akyol ile bir araya geldi. Kocaeli Sanayi Odası çalışmaları ve AB Bilgi Merkezi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılan toplantıda, planlanan etkinlikler ve çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

AB Türkiye Delegasyonu İletişim Bölüm Başkanı Müsteşar Ramunas Janusauskas, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret etti.

AB Türkiye Delegasyonu İletişim Bölüm Başkanı Müsteşar Ramunas Janusauskas, merkezde üretilen ürünleri inceledi.

AB Türkiye Delegasyonu İletişim Bölüm Başkanı Müsteşar Ramunas Janusauskas, daha sonra KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi ve Kocaeli AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Zehra Akyol ile bir araya geldi, KSO’nun ve Kocaeli AB Bilgi Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliKSOAB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73