Aydın'dan Zabıta Haftası Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Eylül 2022 Cumartesi 11:45
Aydın'dan Zabıta Haftası Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Aydın, Zabıta Haftası'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aydın mesajında, "Zabıtalarımız vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıtalarımız, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyelerimizin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, belediyeler ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı  ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Herkese saygılarımı sunar, huzur ve sağlıklı günler dilerim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPZabıta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73