CHP'li Çİler'den Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Turu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Mart 2024 Perşembe 12:16
CHP'li Çİler'den Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Turu

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Sınırlı Sorumlu Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi esnafı ile bir araya geldi. CHP’li Nail Çiler’e dert yanan sanayi esnafı, şehrin içinde kalan işyerlerinin trafik sorunu daha az olan bölgeye taşınmasını talep etti.

Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimini ve esnafını ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Şehrin içinde kalan işyerlerinin trafik sorunu daha az olan ve daha modern bir yere taşınmasını talep eden sanayi esnafı, 13 yıldır yerel yönetim ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında kalan yer tahsisi sorunundan dert yandı. Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Çelenk, “Çalıştığımız iş yerlerimizle alakalı yerel yönetimle uğraşmaktan bıktık, usandık. Farklı gerekçelerle işyerlerimize kesilen cezalar ve gereksiz işlemlerle 20 yıldır uğraşıyoruz. Gebze Belediyesi bizi seçimden seçime hatırlamasına son vermeli bize verilen sözünü tutmalı” dedi. Yaşanan sorunu dönemin Bakanlarına sunduklarını ifade eden Çelenk, sorunun 13 yıldır çözülmediğinin altını çizdi. Tahsis sorunu çözülmediği için esnafa cezalar kesildiğini belirten Çelenk, “Diğer kooperatifle birlikte bize yer tahsis edeceklerini söylemiş olmalarına rağmen Gebze Belediyesi, sanayi alanı hala tahsis edilmedi eğer bu yer bize tahsis edildiyse neden planları hazırlanmıyor. Çalıştığımız iş yerlerine kesilen cezalardan artık bunaldık” dedi.

Hazırlanan projelerin bulunduğunu, aynı projede Çıraklık Eğitim Merkezinin inşasını da üstlendiğini dile getiren CHP’li Çiler, “Bu konuyu TBMM’de gündeme getireceğim. Her zaman esnafımızın yanındayım, bu projenin hayata geçmesini için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliGebzeEsnafTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73