Çiler: Yaşlılarımıza minnettarız

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Mart 2022 Cumartesi 11:45
Çiler: Yaşlılarımıza minnettarız

Gebze Ticaret Odası (GTO)  Başkanı Nail Çiler, 18-24 Mart  Yaşlılara Sayfı Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiler'in mesajı şöyle:

"1982 yılında Yaşlıları Koruma Derneği tarafından; büyüklerimize saygının ve ilginin hatırlatılması, yaşlı hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilan edilen 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nda; manevi ve kültürel değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yarınlara taşıyan; bizleri bilgi birikimi ve hayat tecrübesi ile aydınlatan büyüklerimizin bu güzel haftasını sevgi ve saygıyla kutluyorum.

Büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştiren toplumumuz, geleneklerimizle huzuru, birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Gebze Ticaret Odası olarak, büyüklerimizin en güzel şartlarda yaşayabilmesi için, Darıca/Bayramoğlu’nda modern bir “Yaşamevi (Huzurevi)” yapmayı planlıyor, bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran, bugünlerimizi borçlu olduğumuz ve yarınımıza rehber olan en kıymetli hazinelerimiz büyüklerimize, yolumuza tuttukları ışık için minnettarız.

Varlıklarından mutluluk duyduğumuz değerli büyüklerimize yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diler, kıymetli büyüklerimizin sorunlarına duyarlı olarak ve çözüm üreterek Gebze Ticaret Odası olarak yanlarında olduğumuzu belirtir, saygılarımı sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73