Cinayet zanlısı tutuklandı

04 Ocak 2022 Salı 12:37
Cinayet zanlısı tutuklandı

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde kavga sırasında bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi Sümer Sokak'ta bir evde, tartıştığı arkadaşı Taner Durgut'u (45) bıçakla öldürdüğü belirtilen Mustafa T'nin (42) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Mustafa T'nin ifadesinde, birlikte alkol aldıkları sırada arkadaşının, kendisinin çocuğuna vurduğunu, tartışmanın büyümesi üzerine olayın gerçekleştiğini ve pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Mustafa T, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gemlik'te dün sabah, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Durgut'u bıçakla yaralayan Mustafa T, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmiş, olay yerine gelen sağlık ekiplerince öldüğü belirlenen Durgut'un cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti. AA

Son Güncelleme: 04.01.2022 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73