Ergünler Lojistik "Omuz Omuza" kampanyasına da 5 Milyon TL bağışladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Mart 2023 Perşembe 14:23
Ergünler Lojistik "Omuz Omuza" kampanyasına da 5 Milyon TL bağışladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası organize edilen “Türkiye Tek Yürek” kampanyasına katılarak, 5 Milyon TL bağışta bulunan Kocaeli merkezli lojistik firması Ergünler Lojistik, futbol camiasının düzenlediği 'Omuz Omuza' yardım kampanyasına da katılarak 5 Milyon TL daha bağışta bulundu.

Ülkemizi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası futbol camiasının düzenlediği 'Omuz Omuza' yardım kampanyası düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyasını, A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonları ile TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor ve Lig Radyo'nun yanı sıra birçok dijital medya kanalında canlı yayınlandı.

ERGÜNLER LOJİSTİK YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Türk ve dünya futbol ailesinin deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için bir araya geldiği yayına telefonla bağlanan Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasına yaptığı 5 milyonluk yardımın ardından “Omuz Omuza” yardım kampanyasına da 5 Milyon TL bağışta bulundu.

ALİ KOÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ, ACUN 5 MİLYON’A YUVARLADI

Yayına bağlanan Faysal Ergün yaptığı konuşmada; “Bu geceyi organize eden tüm ekip arkadaşlarımıza ve oradaki tüm değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Şirketimiz adına 3 Milyon TL yardımda bulunmak istiyorum. Bize öncülük eden Ali Koç başkanıma teşekkür ediyorum” dedikten sonra araya giren sunucu Acun Ilıcalı “Ali Koç başkan tarafından gelenlere özel hassasiyetim var. Ben 3 milyon olarak algılayamadım, 5 milyon gibi görmek istiyorum. Ali başkandan gelirse ben buradan kaçırmak istemiyorum. ”dedi

ERGÜNLÜK LOJİSTİKTEN TOPLAM 10 MİLYON TL

Ali Koç ve Acun Ilıcalı’nın istediğini kıramayan Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün ise ‘Başım gözüm üstüne” diyerek 5 Milyon TL’lik bağışta bulundu.

Ergünler Lojistik, Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasının ardından Omuz Omuza yardım kampanyasına da katılarak toplamda depremzedeler için 10 Milyon TL bağışta bulunmuş oldu.

Anahtar Kelimeler:
FUTBOLDEPREMTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73