Eskihisar feribot yolu genişletiliyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:36
Eskihisar feribot yolu genişletiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskihisar Feribot yolunun tren yolu köprüsüne bağlanan kısmına ilave şerit yapılarak trafik sıkışıklığına çözüm getiriliyor. Eskihisar Feribotundan İstanbul istikametine gitmek isteyen araçlar tren yolu üzerindeki köprüye yaklaşım yolunda tek şeridi kullanıyordu. 500 metre kadar olan bu kısımda şerit sayısı 2’ye çıkartılarak bölgedeki trafik sıkışıklığı giderilmiş olacak.

TAŞ DUVAR TEMEL KAZISI YAPILIYOR

Geçtiğimiz yıl Darıca ilçesinde Eskihisar Feribot yolu üzerinde prekast kirişli çelik merdivenli tek asansörlü yaya üstgeçidi yapılarak hizmete sunulmuştu. Üstgeçidin yapıldığı yerden tren yolu üzerindeki köprüye yaklaşım yoluna kadar olan kısımda ilave ek şerit yapım çalışmalarına başlandı. İkiye çıkarılacak şerit sayısı ile İstanbul istikametine gitmek için D-100 Karayoluna bağlanacak araçlar ilave şeridi kullanarak trafiği rahatlatacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilave şerit yapılması için taş duvar temel kazısına başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73