GTO yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2023 Salı 20:30
GTO yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, 2018 yılında eğitim yetkisi verilen, 2020 yılında ise bakanlık onayı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi arasında imzalanan “Birlikte Kullanım Protokolü” nün hayata geçirilmesini arzu ettiğini söyledi.

MARKETLER İÇİN YASA

Başkan Çiler, sayıları son yılda %395 artışla 42.000 adete ulaşan marketler için Marketler Yasası’nın bir an önce çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, kurumlar vergisindeki indirim oranının, vergisini düzenli ödeyen mükelleflere teşvik açısından önemli ama yetersiz olduğunu ve uygulamanın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

GTO’nun çevreci Oda kimliği doğrultusunda hazırlanan Dijital Oda Faaliyet Raporu’nun QR uygulaması ile artık üyelerin cep telefonlarında olduğunun müjdesinide verdi.

ASELSAN’I KUTLADI

Aselsan tarafından gerçekleştirilen “Sinyalizasyon Sistemi”nin Kağıthane-İstanbul Hava Limanı Metro Hattı’na kazandırıldığını vurgulayan Başkan Nail Çiler, Aselsan’ın yeni sisteminin tüm metrolarda kullanılacağını ifade ederek Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün başta olmak üzere sistemin hayata geçirilmesinde emeği olan 200’den fazla mühendis ve teknisyenleri gönülden kutladığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeASELSANMeclisGTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73