İSU'dan Düzce'ye yardım

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Haziran 2022 Perşembe 12:11
İSU'dan Düzce'ye yardım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şiddetli yağış ve buna bağlı olarak oluşan selden etkilenen Düzce iline vidanjör ve 2 personel ile yardım ekibi gönderdi. Ekip, selden etkilenen bölgelerde su tahliye ve temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hafta içinde meydana gelen sağanak yağış, Batı Karadeniz’in birçok illerinde etkili oldu. Yoğun yağışlardan dolayı dereler taştı ve yerleşim alanları su baskını nedeniyle sular altında kaldı. Yağışın sürdüğü bölgelerde yapılan çalışmalara destek vermek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla İSU Genel Müdürlüğü tarafından Düzce’ye 1 vidanjör ve 2 personel gönderildi. Bölgeye kısa zamanda ulaşan İSU ekibi, su baskını yaşanan Düzce Merkez TOKİ Konut bölgesinde su tahliye ve temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik çalışmaları gece geç saatlere kadar sürdürülüyor.

Öte yandan Bartın’da meydana gelen sel felaketine İSU Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 3 vidanjör ve 6 personel, bölgede yaraları sarmak için temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73