İZAYDAŞ’ta yılın son toplantısı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Aralık 2022 Çarşamba 15:16
İZAYDAŞ’ta yılın son toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, 2022 yılının son İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Genel Sekreter Gündoğdu’nun başkanlık yaptığı toplantıda mevcut durum değerlendirildi, hedef ve yatırımlar ele alındı.

2023’ÜN HEDEF VE YATIRIMLARI

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan ve atık bertaraf hizmeti veren İZAYDAŞ, 2022 yılının son yönetim kurulu toplantısında Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’yu ağırladı. Genel müdürlük binasında gerçekleştirilen toplantıda 2022 yılının değerlendirilmesi, 2023 yılının ise hedefleri ve yatırımları ele alındı. Toplantıya Genel Sekreter Gündoğdu’nun yanı sıra Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İZAYDAŞ Yönetim Kurulu üyeleri ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yapılan çalışmalarla birlikte hedef ve yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliToplantıİZAYDAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73