Katerina Ekşioğlu'ndan engelli bireylere destek defilesi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Mart 2024 Pazartesi 15:00
Katerina Ekşioğlu'ndan  engelli bireylere destek  defilesi

Şık ve özgün tasarımlarıyla adından başarıyla söz ettiren Katerina Ekşioğlu, geliri engelli bireylerin yararına kullanılacak defilede yer aldı.

Dünya Engelliler Vakfı, tasarımcı Katerina Ekşioğlu'nun katkılarıyla engelli bireylerin yaşamlarına destek olmak amacıyla Ankara Meyra Palace Otel’de defile düzenledi. Defileye Dünya Engelliler Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Lübnan Büyükelçisi Ghassan Moallem ve eşi Louma Kabalan Moallem’in yanı sıra yabancı misyon temsilcileri, cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve birçok davetliyle beraber basın mensupları katıldı. 

Geliri engelli bireyler için kullanılacak olan defilede yer aldığı için mutluluğunu dile getiren Katerina Ekşioğlu; “Engelli bireyler için bir şey yapmak istedim. Umarım düzenlediğimiz defilenin bir faydası olur” şeklinde konuştu. Defilede, Katerina Ekşioğlu’nun “Pre Fall 2024/2025 Capsule” koleksiyonu yer aldı.

Son Güncelleme: 04.03.2024 15:03
Anahtar Kelimeler:
EngelliBireyDefileDestek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73