Kaymakam Güler GTÜ'ye veda etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ağustos 2022 Perşembe 10:58
Kaymakam Güler GTÜ'ye veda etti

Kaymakam Mustafa Güler, veda ziyaretleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’a hayırlı olsun ve veda ziyaretinde bulundu.
Beş yıllık görev süresi boyunca Gebze İlçesine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Mustafa Güler,  görevde bulunduğu süre içerisinde Gebze Teknik Üniversitesi ile son derece iyi ilişkiler kurduklarını ve bunun ilçeye kazandırılan hizmetlere olumlu etkisinin olduğunu ifade etti.
Rektörlük makamında yapılan hoş sohbetin ardından Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Gebze ilçesi için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkür etti, “Gönlümüz sizlerle daha uzun bir süre birlikte çalışmayı arzu etmekte, Gebze’den ayrılmanıza bizlerde üzüldük, Yeni görevinizde başarılar dilerim” dedi
Gebze Teknik Üniversitesinin Ülkemiz ve bölgemiz açısından çok önemli bir Üniversite olduğunu ifade eden Kaymakam Güler, “Rektörlüğünüz döneminde önemli katkılarınızın olacağına inanıyorum göreviniz hayırlı olsun başarılar dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeZiyaretGTÜVeda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73