Polisan Holding’den Mehmet Serkan Metan’a Çifte Görev

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Aralık 2023 Pazartesi 11:07
Polisan Holding’den Mehmet Serkan Metan’a Çifte Görev

Polisan Holding grup şirketleri Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları A.Ş.’nin Genel Müdürlüğüne Mehmet Serkan Metan getirildi. Metan, Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları şirketlerinin operasyonel faaliyetlerinden ve yatırımlarından sorumlu olacak.

Kimya, boya ve liman işletmeciliği alanlarındaki yatırımlarıyla Türkiye'nin köklü ve öncü grup şirketlerinden olan Polisan Holding A.Ş., iştiraklerinden Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları şirketlerinde üst düzey atama gerçekleşti. Yapı malzemeleri ve kimya sektöründe farklı şirketlerde 33 yıllık iş hayatında operasyon başkanlığı, iş geliştirme direktörlüğü, icra kurulu üyesi gibi görevlerde bulunan Mehmet Serkan Metan, Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları şirketlerinin yeni Genel Müdürü oldu. Metan, Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları şirketlerine Genel Müdür olarak katılmadan önce Sözal Kimya Sanayi Ticaret A.Ş.’de görev yapıyordu.

Mehmet Serkan Metan hakkında:

1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun olan Mehmet Serkan Metan, Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Analitik Kimya Opsiyon Programını tamamladı. Kariyerine 1990 yılında İstanbul Ekspres Uluslararası Nakliyat firmasında süpervizör olarak başlayan Metan, 1999 yılında Denimko A.Ş. şirketinde bölüm yöneticisi olarak çalıştı. 2000-2011 yılları arasında Organik Kimya A.Ş.’de Teknoloji Grup Lideri olarak görev aldı. Daha sonra Clariant şirketinde İcra Kurlu Üyesi ve Gebze Operasyon Başkanlığı görevine getirilen Metan, 2018 yılında Enka Civata şirketinde Genel Müdür görevini üstlendi. Metan, Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasallarına Genel Müdür olarak katılmadan önce Sözal Kimya Sanayi A.Ş.’de sırasıyla Tedarik Zinciri Direktörlüğü, İş Geliştirme Direktörlüğü, Silikon Bölüm Başkanlığı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Metan, 2023 yılı Kasım ayı itibariyle Polisan Kimya ve Polisan Yapıkim Yapı Kimyasalları Genel Müdürü olarak atandı.

Anahtar Kelimeler:
PolisanBoyaKimya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73