Sırasöğütler Mahalle Muhtar Adayı Söylemez, çalışmalarına hız verdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Ocak 2024 Salı 12:59
Sırasöğütler Mahalle Muhtar Adayı Söylemez, çalışmalarına hız verdi

Darıca Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, 7 ay önce başladığı saha çalışmalarına hız verdi.

On yedi seneden bu yana muhtar adayı olduğu Sırasöğütler Mahallesi’nde ikamet ettiğini söyleyen Erdal Söylemez, bu yıllarda bir çok arkadaş ve dost edindiğini ifade ederek, ‘’ Ben muhtar adayı olduğum mahallemde gencinden yaşlısına kadar herkesi bire bir tanımak istiyorum. Seçim çalışmaları boyunca mahallemde sıkmadık el, tanışmadık bir isim bırakmayarak, herkesi dinlemeye çalışacağım’’ dedi.

Kendisinin  ulaşamadığı mahalle sakinleriyle buluşmak, görüşmek ve sıkıntılarını dinlemek için muhtar  adayı olduğu Sırasöğütler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 11 adresinde irtibat bürosu açtığını ifade eden Erdal Söylemez,’’ Aza adaylarımızla birlikte saha çalışmalarımızdan kalan zamanımızı irtibat büromuzda değerlendiriyoruz. Seçilmemiz durumunda neleri yapacağımıza dair daha önceden hazırladığımız projeleri gözden geçirip, ziyaretleri kabül ediyoruz. Kapımız her zaman açık, mahallemiz halkını mutlaka çay, kahve içmeye bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Sırasöğütler Mahallesi’nde kendisiyle birlikte şimdilik 4  muhtar adayının olduğunu sözlerine ekleyen Erdal Söylemez, ‘’ Diğer adaylar ile de arkadaşız, dostuz. Mahalle olarak aile çerçevesinde yaşıyoruz. Aday arkadaşlarım da çok önceden tanıdığım kişilerdir. Düğün derneklerde karşılaşıyoruz. Kardeşlik hukuku içinde bir rekabetimiz var. Hepimiz bu ülkenin yurttaşıyız. Vatanın milletin selameti için çalışıyoruz.’’ dedi.

SIRASÖĞÜTLER MAHALLESSİ MUHTAR ADAYI  ERDAL SÖYLEMEZ KİMDİR ?

1977 yılında  Muş’un Malazgirt İlçesi, Çayırdere Köyü’nde dünyaya gelen Erdal Söylemez,  evli ve 3 çocuk babasıdır.

Özel sektörde çalışan Erdal Söylemez’in bu güne kadar yayınlanmış ‘’ Devasa’ ve ‘’ Ben sana yandım’’ isimli 2 şiir kitabı bulunuyor.

Söylemez, aynı zamanda ‘’ Gebze Şiir Meclisi, Dergizan, DUHADER  ve.

Ankara Külliye Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi üyesidir.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaSırasöğütler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73