Vergi Dairesi’nden Vali Yavuz’a Ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Şubat 2022 Salı 11:23
Vergi Dairesi’nden Vali Yavuz’a Ziyaret

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin ve Grup Müdürleri Vergi Haftası nedeniyle Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin, Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminin ardından, Vergi Haftası münasebetiyle düzenlenen faaliyetler hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, vergi vermenin, vatanseverliğin en önemli ölçülerinden birisi olduğunu ifade ederek: “Devletin kamu hizmet ve yatırımlarını gerçekleştirebilmesi için gerekli olan en önemli kaynaklarından birisi vergilerdir. Devlet, vatandaşının can ve mal emniyetini sağlarken, eğitim ve diğer sosyal haklarını temin ederken, elbette vatandaşın da bu harcamalara geliri oranında katkı sunması kaçınılmaz bir gerçekliktir.

Vergi Kutsal Bir Görevdir

Vatanseverliğin en önemli ölçülerinden bir tanesi kazancı oranında vergi vermektir. Türk Halkının, milletimizin ne kadar devletine, milletine düşkün olduğunu da biliyoruz. Dolayısıyla iyi çalışıp kazanan ve kazandığının da vergisini veren tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyor, sizlerin nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarımızın Vergi Haftalarını kutluyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliValiVergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73