Yeni yönetim ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Şubat 2022 Cumartesi 18:04
Yeni yönetim ziyaret etti

Gebze Lokantacılar Pastahaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve beraberindeki heyet Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Gebze Lokantacılar Pastahaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında Kaymakam Mustafa Güler’e bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yusuf Ziya Çalış seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni yönetim ile göreve geldiklerini ifade ederek ileriye dönük yapacakları projelerle ilgili Kaymakam Güler’e bilgiler verdi.

Kaymakam Mustafa Güler, “Esnaf ve sanatkârlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir. Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi. İlçe esnafının huzurlu ve mutlu bir şekilde daha rahat çalışabilmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade eden Kaymakam Güler, Gebze Lokantacılar Pastahaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeKaymakam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73