Yol Bakım Timi çalışmalarını sürdürüyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Ağustos 2023 Salı 14:46
Yol Bakım Timi çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yol Bakım Timi, hava sıcaklıklarının asfalt serimi için en uygun vakit olduğu yaz aylarında asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kent genelinde ana arterler, cadde ve bulvarların yanı sıra köy yollarında da bakım, onarım ve üstyapı çalışmaları yapan Yol Bakım Timi, gerek muhtarlar gerekse vatandaşlardan gelen taleplere de hızlı bir şekilde cevap veriyor. Yollar ve kaldırımlarda meydana gelen deformasyonlar Yol Bakım Timi tarafından bakım ve onarımdan geçirilerek ulaşım konforu sağlanıyor.

TRAFİK AKSAMIYOR, ASFALTLAMA GECE YAPILIYOR

7/24 Kocaeli’nin ihtiyaç duyulan her noktasında yaptığı çalışmalarla yollar ve kaldırımlardaki bozulmaları gideren Yol Bakım Timi, araç trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda ise trafiği aksatmamak için gece geç saatlerde asfaltlama çalışması yapıyor. Hızlı, etkin, pratik çalışmalarla yaya ve araç trafiğini aksatmadan bakım ve onarım çalışması yapan Büyükşehir Yol Bakım Timi, ulaşımda güvenliği ve konforu sağlayarak, vatandaşın memnuniyetini kazanıyor.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliYOLAsfaltUlaşım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73