Sezer evi yanan aileyi ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Mart 2022 Cumartesi 19:30
Sezer evi yanan aileyi ziyaret etti

Siretiye Mahallesi’nde çıkan yangında evlerinin çatısı zarar gören aileyi ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Siretiye Mahallesi’nde evlerinin zarar gördüğü yangında büyük korku yaşayan aileyi teselli etti. İki katlı binada çıkan ve bina çatısının zarar gördüğü yangını haber alır almaz olay yerine giden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Tezer ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda zabıta personeli Kerim Tezer’in babası olan Haydar Tezer ve eşi Nebahat Tezer’le bir süre sohbet eden Başkan Sezer, itfaiye ekiplerinin söndürme ve soğutma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yangın alanında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Allah tekrarlarından beterinden kendilerini ve her türlü afetten tüm hemşehrilerimizi muhafaza eylesin. Gece gündüz demeden, kentin güvenlik ve huzuru için özveriyle görev yapan, kontrol görevleri sırasında selamlaştığımız emniyet görevlilerimize de üstün başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2022 11:56
Anahtar Kelimeler:
YangınEvGölcük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73