ASİAD’ta Evrim Kırmızıtaş Başaran genel başkan oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Aralık 2022 Cumartesi 13:20
ASİAD’ta Evrim Kırmızıtaş Başaran genel başkan oldu

Geçtiğimiz haftasonu genel kurul yapan ASİAD’ın ilk yönetim kurulu toplantısında genel başkanlığa Evrim Kırmızıtaş Başaran seçildi.

19 yıldır AİSAD Genel Başkanlığı yapan Ömer Faruk Başaran’ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“2003 yılından beri Genel Başkanlık görevini yürüttüğüm Asiad-Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanlığı görevini onursal Başkanı seçilerek yeni bir başlangıç yapıyorum. Genel başkanlık görevine sevgili eşim Evrim Kırmızıtaş Başaran seçilmiştir. Hayırlı olsun inşallah.”

ASİAD'ın yeni genel başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"ASİAD Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği ve TPP Türkiye Patronlar Platformu na bugün itibariyle genel başkan seçildim. Yaklaşık 6000 iş insanı üyenin bulunduğu böyle güçlü bir STK’nın başında olmaktan mutlu ve gururluyum. Kısa zamanda toplamda 25.000 üyeye ulaşacağımız konusunda hiçbir şüphem yok.. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağız".

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 03.12.2022 22:31
Anahtar Kelimeler:
ASİADGenel Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73